Blogin eka meemi(ksikö näitä sanotaan?) Nappasin tämän jostain blogista, jonka jo unohdin, kun vain tahdoin itsekin tän täyttää!

1. Mitä sellaista teit vuonna 2008, mitä et ollut tehnyt koskaan aiemmin?
Synnytin

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi, ja teetkö enemmän ensi vuodelle?


En muista mitä lupasin ja ehkä teen, mietiskelen vielä asiaa... Ei se ole niin justiinsa jos lupauksen tekee viikon, pari myöhässä.

3. Synnyttikö kukaan läheisesi?
Kyllä. Minä, paras ystävä, joitain kavereita ja joitain tuttuja. Vauvoja on paljon nyt ympäristössä.


4. Kuoliko kukaan läheisesi?


Ei.Hellun mummo kuoli, mutta en ollut häntä koskaan tavannut pitkän välimatkan vuoksi.

5. Missä maissa kävit?

Suomi ja Ruotsi

6. Mitä sellaista haluaisit vuonna 2009, jota puuttui vuodesta 2008?
Kovin vaikea kysymys. Ehkä tahtoisin vihdoin keskittyä taas johonkin ihan vain omaan juttuun. Sitä oli kyllä alkuvuodesta 2008, mutta sattuneista syistä loppuvuosi tuli omistettua vain perheelle, ihan omasta tahdosta.

7. Mitkä vuoden 2008 päivämäärät tulet aina muistamaan ja miksi?
2.8 elämin mullistui, koin tunteita joita en ollut koskaan kokenut ja vihdoin ymmärsin mitä se paljon puhuttu äidin rakkaus on

8. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna?
Kyllä elämäni suurin ja paras saavutus on työ tyttö-y-yllerö. Ja hänen elämänsä, kasvatuksensa ja kasvamisensa parissa tullaan pitkään viihtymään ja tullaan myös tekemään eniten töitä.

9. Mikä oli suurin epäonnistumisesi?
Pääsykokeet

10. Kärsitkö sairauksista tai vammoista?

Rintatulehduksen kärsin pari viikkoa tytön syntymän jälkeen ja kerran hammasta särki (hammaslääkäri korjasi vaivan nopeasti hiomalla hampaan pintaan tasaiseksi... suuri tuska, joka selvisi niin pienellä operaatiolla... ihanaa tämä nyky lääketiede!)

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit?

Mitään oikeen spesiaalia ei kyllä tule mieleen. Vauvalle tehtiin tietenkin paljon hankintoja ja joitain juttuja kotiinkin tuli ostettua... En tainnut ostaa mitään erityisen suurta tai mieleen painuvaa? Materialisti unohtaa näköjään hankintansa nopeasti...

12. Kenen käytös herätti hilpeyttä?
Kyllä kai tuo hellu on aika naurettava!

13. Kenen käytös masensi?.
Erään sukulaisen kanssa on ollut vaikeaa, ei mitään suurta, mutta päätä vaivaavaa kyllä.

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?.
Varmaankin asumiseen ja elämiseen meni suuri osa.

15. Mistä olit oikein, oikein, oikein innoissasi?
Tietenkin lapsesta, mutta jos yrittäisin jotain muutakin sanoa... Ehkä tästä uudesta kodista! Vuokralla asutaan vieläkin, mutta voi olla, että tämä on meidän viimeinen vuokrakoti.

16. Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua vuodesta 2008?
Yön Ihmisen poika itketti minua raskausaikana paljon. CMXää kuuntelin koko loppu vuoden, että ehkä sieltä jotain... The Arkin Tell me this night is over on kaikessa surullisuudessaan mulla monien hyvien tilanteiden laulu. Apulannalta toimii monikin, mutta synnytyksessä nauratti Koneeseen kadonnut... Vaikea kysymys! Tähän pitäisi saada vähän väliä, että voisi vastata luotettavasti ja pitävästi.

17. Viime vuoteen verrattuna, oletko:
Ai vuotaan 2007 verrattuna? No, vastaan siltä pohjalta...


a) onnellisempi vai surullisempi?


Onnellisempi.

b) laihempi vai lihavampi?

Lihavampi.

c) rikkaampi vai köyhempi?

Rahasta jos puhutaan niin se on aikalailla samatilanne kuin aina ennenkin.

18. Mitä toivoisit tehneesi enemmän?

Paljon asioita. Toivoisin lukeneeni enemmän, ulkoilleeni enemmän, harrastaneeni enemmän... Mutta niin minä toivon aina, ikinä ei päivät riitä kaikkeen tekemiseen. Mutta tärkeiden asioiden osalta olen mielestäni tehnyt aikalailla suht tarpeeksi. Loppuvuodesta laiskailin tosiaan läheisten kanssa, mutta ehkä se lienee ymmärrettävää, kun perheessä on pieni vauva?

19. Mitä toivoisit tehneesi vähemmän?

Netissä roikun aina liikaa! :)

20. Kuinka vietit joulua?

Aluksi mentiin minun vanhemmilleni, missä oli suurin osa sisaruksistani (kaksi kolmesta, molemmilla hellukkeet matkassa) ja sieltä sitten hellun perheen luo, jossa oli hänen äitinsä ja sisaruksensa.

22. Rakastuitko vuonna 2008?

Lapsen kohdalla on vaikea puhua rakastumisesta, koska jotenkin on vain sellainen tunne, että tuota on rakastanut jo ennen sen olemassa oloa, siitä sekuntista kun se on alkanut kasvaa tuolla mahassa... Että en ehkä, hellua olen rakastanut jo ennen vuotta 2008 ja sama meno jatkuu.

23. Kuinka monta yhdenyön juttua?

Ei oo.

24. Mikä oli suosikki tv-ohjelmasi?
The one and the only Gilmores Girls! Paras (parsoin) ohjelma ikinä. Myös Rimakauhua ja rakkautta toimii. Kolmantena menee Sinkkuelämää, mutta sitä en viime vuonna tainnut katsoa jaksoakaan... Elokuvan kyllä jussin tienoilla.

25. Vihaatko nyt ketään, jota et vihannut viime vuonna tähän aikaan?
En vihaa ketään

26. Mikä oli paras lukemasi kirja?
Olen lukenut hurjan huonosti ja vielä huonompi olen muistamaan lukemani kirjat, jos eivät tehneet suurva vaikutusta. Viimeinen Potteri oli tietenkin tärkeä, olihan se Potteri. Haydenilta luin Aavetytön, joka oli hänelle tuttua tasoa. Äkkiseltään en osaa muuta sanoa. On ollut huono vuosi kirjojen suhteen, mutta olen ollut ahkera lehti rintamalla.

27. Mikä oli suurin musiikillinen löytösi?

Hmmm, en ole tainnut tehdä suurempia löytöjä. Vanhat hyvät ovat pyörineet kuvioissa. CMX teki uuden tulemisen soittolistoille vuoden-parin tauon jälkeen.

28. Mitä halusit ja sait?
Pienen terveen tyttövauvan.

29. Mitä halusit muttet saanut?

Aina tahtoani läpi. Ensi vuoden uuden vuoden lupauksiin voisi harkita sellaista, että opettelen olemaan joustavampi...

30. Mikä oli suosikkileffasi tänä vuonna?
Sinkut toimi. PS Rakastan sinua oli parempi mitä uskalsin odottaa, kirjana se oli parasta hömppää mitä olen ikinä lukenut, joten odotukset olivat kovat. Katsoimme paljon leffoja erityisesti viime kesänä, mutta voiko niitä kukaan enää muistaa?

31. Mitä teit syntymäpäivänäsi ja kuinka vanha olit?
Kestitin vieraita kotonani. Olin leiponut vaikka mitä herkkuja ja tehnyt suolaistakin tarjottavaa. Olin erittäin onnellinen, kun vieraat kehuivat herkkuja ja söivät paljon! Illalla juhlittiin siskon tupareita ja kävin baarissakin, vauvake oli tietenkin hellun kanssa kotona.

32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi mittaamattomasti tyydyttävämmän?

Hirveän vaikea kuvitella, että mikään olisi voinut parantaa vuottani.

33. Kuinka kuvailisit henkilökohtaista pukeutumiskonseptiasi vuonna 2007?

Tylsä, mitäänsanomaton, perusmamma. Eli parannusta tarvitaan. Erityisesti keskivuosi oli pahin, en viitsinyt mahan kanssa ostaa lyhyen ajan vuoksi kovin paljoa vaatteita, joten käytin samoja kauhtanoita päivästä toiseen, nyt tilanne on vähän parantunut. Olen ainakin yhdet ihkuimmat housut ikinä ostanut!

34. Mikä piti sinut järjissäsi?
Elämän ihanan tasainen jatkuvuus.

35. Mikä poliittinen asia herätti eniten mielenkiintoasi?
Ei juurikaan mikään. Jotenkin olen sulkenut itseni kaikesta sivistyksestä ulkopuolelle, tällä hetkellä ei vain päässä ole riittänyt aikaa uutisten seuraamiselle.

36. Ketä ikävöit?
En oikeastaan ketään. Tietyt ystävät saisivat asua lähempänä, mutta heillä on opiskelunsa ja elämänsä muualla ja he ovat siellä onnellisia, joten minä olen onnellinen heidän puolestaan ja tyydyn facebook/mese/puhelin kontakteihin.

37. Kuka oli paras tapaamasi uusi ihminen?
Ääks ja kääks, en kai minä ole erityisemmin uusia ihmisiä tavannut?Ainakaan sellaisia jotka olisivat hirveästi paljon elämään jääneet vaikuttamaan... Vastaan siis taas vaihteeksi tylsästi, että kai se sitten tuo meidän pieni ihmisen taimen on!