Yökukkumiset ovat palanneet. Arkena me molemmat kömmitään kiltisti _viimeistään_ yhdeltätoista vällyjen väliin, mutta nämä lomat...! Hellu kun on kotona ja öisinkin on aina kaksi hoitajaa tulee valvottua myöhään. Aamuisin herätys on (luonnollisesti) samaan aikaan kuin arkenakin, seitsemän-kahdeksan tienoilla. Onneksi kuitenkin pinnasängystä kantautuvat kikatus ja kiljahtelu on ihan hyvä tapa herätä. Huomenna odotellaan vieraita saapuviksi jo kymmenen aikaan, joten kyllä tässä unta kaivattaisiin. Veikkaan että tyllerö tahtoo pikkuisen maitosatsin joskus kolmen-neljän pintaan ja luultavasti minä olen ruokkijana (hellu hoiti viime yön ja minä sain aamullakin nukkua pitkään, ehkäpä on hänen vuoronsa...).

Tämä viikko tuleekin olemaan vierailuja täynnä. Huomenna tosiaan siskoja tulee useampi kappale kylään ja loppu viikosta pitäisi treffata tytön kummitätiä ja toista ystävää. Ensi viikon alusta olisi viisi kuukautis neuvola (tyllerö on muuten kolmen tunnin ja 55 minuutin kuluttua tasan viisi kuukautta vanha) ja toinen rokote. Sitten alkaisikin paluu arkeen, kun hellu lähtee keskiviikkona taas koulun penkille, töihinkin ehkä jo alkuviikosta.

Pari lahjakorttia on vielä käyttämättä ja pari asiaa ilmestyi tänään paikkoja järjestellessä hankintalistalle. Ainakin jokin kiva muistikirja pitäisi löytää johon voisin tallentaa isoksi kasvaneen kasan noita lehdistä leikattuja "Syntyneet" listoja. Ne ovat ihan kivoja muistoja. Pari muutakin lehtijuttua ja muun muassa siskon häistä pari muisto"esinettä" haluaisin tallentaa johonkin kansien väliin.

Joulun alennuksista kävin muuten jo hakemassa parit rintsikat ja alusvaatteet (ehkä paras lahja ikinä on lahjakortti alusvaate liikkeeseen, se on hyvä hyödyntää alennusmyynneissä) ja tyllerölle muutamat 7- ja 8-kymppiset vaatteet. Saa nähdä koska niitä pidetään... Voi tovi vierähtää. Pituuttahan viime neuvolassa oli kertynyt 63,2 cm, mutta osa vaatteista on vielä 56 cm:siä. Toisaalta myös 68 cm vaatteet ovat osittain jo ahkerassa käytössä. Merkkikohtaista.